DUURZAAM

Wij hebben het produceren van hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk gekoppeld aan een duurzaam productieproces. Wij gebruiken in de prepress fase geen oplosmiddelen en geen chemicaliƫn. In onze drukkerij werken we met klimaatneutrale grondstoffen en bio-inkten en maken we gebruik van groene stroom. Ook op het gebied van papier kunnen we u diverse milieuvriendelijke alternatieven bieden. We beschikken over een complete lijn duurzame papiersoorten.

Al deze maatregelen hebben we doorgevoerd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons drukwerk. Wilt u onze duurzame manier van produceren een keer in de praktijk zien? Maak een afspraak en kom eens een kijkje nemen.

Duurzaamheidskring Amsterdam

Elco Print is deelnemer van de Duurzaamheidskring Amsterdam. Als lid van de Duurzaamheidskring Amsterdam zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij spannen ons in om de risico’s voor het milieu en de leefomgeving, die de bedrijfsvoering met zich meebrengen, zoveel mogelijk te beperken en streven naar duurzaam ondernemerschap.