Huisstijlen

Volgens Wikipedia is een huisstijl in de ruime (officiële) zin van het woord ‘het design, communicatie en gedrag’ van een bedrijf. Kortom, hoe het bedrijf overkomt op zijn prospect/klant. Vaker wordt het woord ‘Huisstijl’ gebruikt voor puur de visuele communicatie van een bedrijf. Je zou dit het huisstijl ontwerp kunnen noemen. In dat geval wordt de huisstijl gezien als een combinatie van ontworpen elementen, kleuren, lettertypes, logo’s en foto’s waar een bepaalde ‘stijl’ van het ‘huis’ (bedrijf) uit spreekt. Deze huisstijl is een soort combinatie van richtlijnen die ervoor moeten zorgen dat een bedrijf een consistente indruk achter laat op zijn prospecten en klanten, en dat het bedrijf of product te herkennen is aan haar design en uitstraling.

Aan drukwerk valt eer te behalen en dat geldt zeker voor huisstijlen. Een kwestie van aandacht voor details. Aandacht voor inkt- en papiersoorten, vormgeving, communicatie en advies. Voor een goed concept nemen wij graag de tijd.

Wat dacht u van autobelettering, briefpapier, cd’s en dvd’s, enveloppen, etiketten, factuurpapier, jaarverslagen, notitieblokjes, pennen, persmappen, raambelettering, schrijfblokken, bedrukte usb-sticks, visitekaartbrochures, visitekaartjes, volgpapier, Website, webwinkel,with compliments kaarten…

Kort samengevat; we verzorgen eigenlijk alles.

Graag tonen wij u de mogelijkheden van deze communicatiemiddelen.